Mesleki Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 0 232 853 24 81
WEB http://torbalimesem.meb.k12.tr
Adres : YEDİ EYLÜL MAHALLESİ ATATÜRK SANAYİ SİTESİ GİRİŞİ 5514 SOK. NO1 TORBALI / İZMİR
VİZYON : Potansiyel işsiz durumuna düşebilecek; örgün eğitimden ayrılan tüm gençleri ve mesleksiz tüm insanlarımızı tüketen insan olmaktan üreten, çağdaş, teknolojiyi yakından takip eden ve uygulayabilen, ülkemizin ilerlemesinde önemli roller üstlenebilecek esnaf ve sanatkârlar olarak yetiştirmek ve alanında her zaman örnek alınacak bir Mesleki Eğitim Merkezi olmak" vizyonumuzdur.
MİSYON : Öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, kendinin ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak birer meslek sahibi yapabilmektir.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : TAM GÜN
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08:00-16:50
Bağlantı : ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : KATI YAKITLI KALORİFER SİSTEMİ
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : ESHOT OTOBÜSLERİ,DOLMUŞ VASITASIYLA SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : ATATÜRK SANAYİ SİTESİ İÇERİSİNDE BULUNAN OKULUMUZ KENDİ BİNASINDA HİZMET VERMEKTEDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 40 KM,İLÇE MERKEZİNE 4 KM UZAKLIKTADIR
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :